Ceny

Dieta premium.
Dieta premium wege.
Dieta premium wege plus ryby i owoce morza.
Dieta premium bez laktozy.

Kcal Abonament na 5 dni roboczych Abonament na 20 dni roboczych
1000 kcal 299zł 999zł
1250 kcal 315zł 1060zł
1500 kcal 330zł 1120zł
2000 kcal 360zł 1240zł
2500 kcal 367zł 1270zł
3000 kcal 375zł 1300zł

Dowóz pod drzwi (płatny za punkt, a nie za osobę!)

Nasi kierowcy jeżdżą już od wczesnych godzin rannych. Zawsze są na czas. Dowóz jest dyskretny i komfortowy. Cena to tylko 5 zł za dzień na terenie Gorzowa i okolic (np. Kłodawa, Różanki, Chwalęcice), a 7,5 zł za dzień do: Barlinka, Myśliborza, Dębna, Witnicy, Słońska, Kostrzyna, Słubic, Sulęcina, Rzepina, Ośna Lubuskiego, Strzelec, Drezdenka, Skwierzyny, Międzyrzecza i Świebodzina. Dowóz jest płatny za punkt, a nie za osobę!

Odbiór samodzielny

Od 6.00 możesz odbierać zestawy z naszego lokalu w centrum miasta. Ul. Herberta 3 (Stary Bazar), Gorzów Wlkp. Darmowy parking. Podjeżdżasz dosłownie pod same drzwi.

Zamów teraz!

Czy to się opłaca?

Tak. Nawet bardzo. W skali jednego posiłku cena wynosi od 9,99 zł, a na obiad serwujemy np. polędwiczkę z dorsza z szyjkami rakowymi, skorzonerą i żelem cytrynowym własnej roboty, gdzie w restauracji taki obiad potrafi kosztować i 40-60 zł, czyli tyle, ile u nas wszystkie 5 posiłków. Korzystamy z różnych mięs (i pochodzą one od lokalnych rzeźników), a nie tylko najtańszego kurczaka. Je się u nas: wołowinę, sarnę, jelenia, kaczkę, gęś, i tak dalej. Produkty bierzemy od lokalnych dostawców i są one najwyższej jakości, np. twaróg od hodowcy krów wypasanych swobodnie nad Wartą i jedzących trawę (a nie paszę), a grzyby z naszej Puszczy Nadnoteckiej.

Korzystamy z produktów z całego świata, są to np. wakame, edamame, quinoa, grzyby shimeji, i tak dalej. Wszystko robimy sami, a to wymaga także najdroższej rzeczy, czyli czasu. 😉 I tak można u nas zjeść: keczup czy musztardę własnej roboty, ręcznie robioną przez nas granolę, wędliny z naszej wędzarni, kiszonki przygotowywane przez nas, i tak dalej. To wszystko powstaje na najnowszym sprzęcie, np. najlepszych na świecie piecach konwekcyjno-parowym.

Nad wszystkim czuwa sztab fachowców. Mamy jednego z najlepszych szefów kuchni w regionie (zwycięzcę ogólnopolskiego konkursu kulinarnego dotyczącego kuchni polskiej), a także 2 dietetyków i 2 specjalistów ds. żywienia. Naszym standardem jest wysoka jakość obsługi Klienta, bo my znamy każdą osobę, która u nas je i każda może liczyć na naszą pomoc. Proszę też spojrzeć, ile dajemy wartości. Z nami się nie gotuje, nie robi zakupów spożywczych, nie myje naczyń – to często oszczędność czasu rzędu nawet 2-3 godzin dziennie.

I to wszystko za aż 9,99 zł w skali jednego posiłku, czy za tylko 9,99 zł? 😉