– 5 posiłków dziennie na poziomie najlepszych polskich restauracji. Niesamowicie urozmaicone menu, np. obiad może się nie powtórzyć i przez pół roku. Kulinarne zwiedzanie świata.
– Efekty wagowe naszych klientów.
– Na Twoje szczęście pracuje uśmiechnięty i wykwalifikowany zespół, m.in. 2 dietetyków i 2 specjalistów ds. żywienia.
– Nowoczesny sprzęt, np. najlepszy na świecie piec konwekcyjno-parowy.
– Najwyższej jakości produkty od lokalnych dostawców, np. mięso od lokalnych rzeźników, a twaróg od hodowcy krów wypasanych swobodnie nad Wartą i jedzących trawę.
– Wszystko robimy sami i ręcznie, nawet takie rzeczy jak keczup, wędliny, surówki, granola. Żadnej chemii. Sama natura.
– Wygraliśmy prestiżowy plebiscyt “Nasze Dobre Lubuskie”, w którym nasz produkt doceniła kilkunastoosobowa, niezależna kapituła.
– Właściciele są fachowcami w swoich działkach i żyją firmą. Krzysztof Korsak regularnie odwiedza najlepsze restauracje w całej Polsce i na świecie (w ostatnich latach odwiedził około 200-300 takich miejsc). Andrzej Stefanowicz przez kilkanaście lat działalności dietetycznej zrzucił ze swoich klientów przynajmniej 2 tony niechcianej wagi (to nie jest przenośnia).