Mus złożony w 100% z truskawek. Jogurt naturalny połączony z czekoladą gorzką z 75-procentową zawartością kakao. Musli własnej roboty na bazie 3 rodzajów płatków: orkiszowych, żytnich, jęczmiennych.
Porchetta pochodzi z Włoch – wszystkie mięsa robimy sami, więc i to powstało u nas. Do tego marynowane grzyby shimeji. Całość położona na chlebie pieczonym na naszą wyłączność (bez drożdży, na kilkuletnim zakwasie, 100 proc. najlepszej jakości żyta).
Dieta musi zachwycać, żeby była trwała. Dlatego masz nas… Polędwiczka z dorsza sous vide*. Sos rakowy z szyjkami rakowymi. Puree ze skorzonery i skorzonera z rusztu. *próżniowe gotowanie w niskiej temperaturze, które daje rybie soczystość i zachowuje jej wszystkie wartości
Cudowne połączenie wiśni i czekolady gorzkiej z 75-procentową zawartością kakao. Taka czekolada ma niesamowite właściwości: poprawia humor, jest dobra na nadciśnienie, dodaje energii, pozytywnie wpływa na koncentrację i pamięć.
Hasło “restauracja w pudełku” zobowiązuje, dlatego co rusz zaskakujemy naszymi pomysłami. Ptyś własnej roboty z mąki orkiszowej. Mus z wątróbki drobiowej powstały przy pomocy flambirowania (to jest to efektowne “podpalanie” patelni). Konfitura z czerwonej cebuli.