7 powodów, dlaczego nie jesteśmy… TAŃSI! - smacznadieta.pl
7 powodów, dlaczego nie jesteśmy… TAŃSI!

7 powodów, dlaczego nie jesteśmy… TAŃSI!

1. Bo serwujemy Klientom prawdziwe pieczywo (sami je pieczemy albo jest robione specjalnie dla nas), a nie sztuczne.

2. Bo serwujemy Klientom tylko jajka z wolnego wybiegu (z oficjalną pieczątką), a nie takie dużo gorsze.

3. Bo serwujemy Klientom wędliny, które przygotowujemy w naszej kuchni z mięs od lokalnych rzeźników (w sklepie sprzedawalibyśmy takie za 60-100 zł kg), a nie nafaszerowany nie wiadomo czym produkt „wędlinopodobny” za 25 zł.

4. Bo serwujemy Klientom posiłki, które w 99% przygotowujemy sami i ręcznie (nawet majonez czy powidła!), dzięki czemu mają czysty skład i czuć w nich prawdziwość (na kuchni mamy około 30 osób, a bez tego robilibyśmy to w 10 osób).

5. Bo serwujemy Klientom urozmaicone jedzenie i mnóstwo nowości, a nie nudę.

6. Bo serwujemy Klientom wyjątkowe składniki jak gęś, polędwica wołowa, krewetki, dorsz skrei, belgijska gorzka czekolada, a nie te masowe (i często niezdrowe).

7. Bo o wszystko dba Dawid Szkudlarek, jeden z najlepszych szefów kuchni w Polsce, który zbierał doświadczenie choćby w najlepszej restauracji świata (w Nowym Jorku, z maksymalną notą w przewodniku Michelin).

SMACZNA DIETA
PRAWDZIWE, UCZCIWE, PEŁNE PASJI JEDZENIE

Podobne artykuły: