Ceny

Dieta premium.
Dieta premium wege.
Dieta premium wege plus ryby i owoce morza.
Dieta premium bez laktozy.

Kcal Abonament na 5 dni roboczych Abonament na 20 dni roboczych
1000 kcal 300 zł 1100 zł
1250 kcal 327.50 zł 1210 zł
1500 kcal 342.50 zł 1270 zł
2000 kcal 372.50 zł 1390 zł
2500 kcal 380.00 zł 1420 zł
3000 kcal 387.50 zł 1450 zł

Dowóz pod drzwi (płatny za punkt, a nie za osobę!)

Nasi kierowcy jeżdżą już od wczesnych godzin rannych. Zawsze są na czas. Dowóz jest dyskretny i komfortowy. Cena to tylko 5 zł za dzień na terenie Gorzowa i okolic (np. Kłodawa, Różanki, Chwalęcice, Jenin, Deszczno), a także na terenie Zielonej Góry (stare i nowe dzielnice), a 7,5 zł za dzień do: Barlinka, Myśliborza, Dębna, Choszczna, Witnicy, Słońska, Kostrzyna n/Odrą, Słubic, Sulęcina, Sulechowa, Rzepina, Ośna Lubuskiego, Strzelec Krajeńskich, Drezdenka, Skwierzyny, Międzyrzecza, Świebodzina, Nowej Soli, Żar, Żagania, Gubina, Lubska, Szprotawy, Krosna Odrzańskiego i Kożuchowa. Dowóz jest płatny za punkt, a nie za osobę!

Odbiór samodzielny

Od 6.00 możesz odbierać zestawy z naszego lokalu w centrum miasta. Ul. Herberta 3 (Stary Bazar) w Gorzowie Wielkopolskim. Darmowy parking. Podjeżdżasz dosłownie pod same drzwi.

Zamów teraz!

Czy to się opłaca?

Tak. Nawet bardzo. W skali jednego posiłku cena wynosi od 11 zł, a na obiad serwujemy np. polędwiczkę z dorsza z szyjkami rakowymi, skorzonerą i żelem cytrynowym własnej roboty, gdzie w restauracji taki obiad potrafi kosztować i 40-60 zł, czyli tyle, ile u nas wszystkie 5 posiłków. Korzystamy z różnych mięs (i pochodzą one od lokalnych rzeźników), a nie tylko najtańszego kurczaka. Je się u nas: wołowinę, sarnę, jelenia, kaczkę, gęś, i tak dalej. Produkty bierzemy od lokalnych dostawców i są one najwyższej jakości, np. twaróg od hodowcy krów wypasanych swobodnie nad Wartą i jedzących trawę (a nie paszę), a grzyby z naszej Puszczy Nadnoteckiej.

Korzystamy z produktów z całego świata, są to np. wakame, edamame, quinoa, grzyby shimeji, i tak dalej. Wszystko robimy sami, a to wymaga także najdroższej rzeczy, czyli czasu. 😉 I tak można u nas zjeść: keczup czy musztardę własnej roboty, ręcznie robioną przez nas granolę, wędliny z naszej wędzarni, kiszonki przygotowywane przez nas, i tak dalej. To wszystko powstaje na najnowszym sprzęcie, np. najlepszych na świecie piecach konwekcyjno-parowym.

Nad wszystkim czuwa sztab fachowców. Mamy jednego z najlepszych szefów kuchni w regionie Tomasza Wencka, a także 2 dietetyków i 2 specjalistów ds. żywienia. Naszym standardem jest wysoka jakość obsługi Klienta, bo my znamy każdą osobę, która u nas je i każda może liczyć na naszą pomoc. Proszę też spojrzeć, ile dajemy wartości. Z nami się nie gotuje, nie robi zakupów spożywczych, nie myje naczyń – to często oszczędność czasu rzędu nawet 2-3 godzin dziennie.

I to wszystko za aż 11 zł w skali jednego posiłku, czy za tylko 11 zł? 😉