Dieta premium.
Dieta premium wege.
Dieta premium wege plus ryby i owoce morza.
Dieta premium bez laktozy.
Dieta wegańska.
Kcal | Abonament na 5 dni roboczych | Abonament na 20 dni roboczych |
---|---|---|
1000 kcal | 305 zł | 1120 zł |
1250 kcal | 332.50 zł | 1230 zł |
1500 kcal | 347.50 zł | 1290 zł |
2000 kcal | 377.50 zł | 1410 zł |
2500 kcal | 385.00 zł | 1440 zł |
3000 kcal | 392.50 zł | 1470 zł |
Cennik obowiązuje od 4.01.2021
Nasi kierowcy jeżdżą już od wczesnych godzin rannych. Zawsze są na czas. Dowóz jest dyskretny i komfortowy. Cena to tylko 5 zł za dzień na terenie Gorzowa i okolic (np. Kłodawa, Różanki, Chwalęcice, Jenin, Deszczno), a także na terenie Zielonej Góry (stare i nowe dzielnice), a 7,5 zł za dzień do: Barlinka, Myśliborza, Dębna, Choszczna, Witnicy, Słońska, Kostrzyna n/Odrą, Słubic, Sulęcina, Sulechowa, Rzepina, Ośna Lubuskiego, Strzelec Krajeńskich, Drezdenka, Skwierzyny, Międzyrzecza, Świebodzina, Nowej Soli, Żar, Żagania, Gubina, Lubska, Szprotawy, Krosna Odrzańskiego i Kożuchowa. Dowóz jest płatny za punkt, a nie za osobę!
Od 6.00 możesz odbierać zestawy z naszego lokalu w centrum miasta. Ul. Herberta 3 (Stary Bazar) w Gorzowie Wielkopolskim. Darmowy parking. Podjeżdżasz dosłownie pod same drzwi.
Zamów teraz!Tak. Nawet bardzo. W skali jednego posiłku cena wynosi od 11 zł, a na obiad serwujemy np. polędwiczkę z dorsza z szyjkami rakowymi, skorzonerą i żelem cytrynowym własnej roboty, gdzie w restauracji taki obiad potrafi kosztować i 40-60 zł, czyli tyle, ile u nas wszystkie 5 posiłków. Korzystamy z różnych mięs (i pochodzą one od lokalnych rzeźników), a nie tylko najtańszego kurczaka. Je się u nas: wołowinę, sarnę, jelenia, kaczkę, gęś, i tak dalej. Produkty bierzemy od lokalnych dostawców i są one najwyższej jakości, np. twaróg od hodowcy krów wypasanych swobodnie nad Wartą i jedzących trawę (a nie paszę), a grzyby z naszej Puszczy Nadnoteckiej.
Korzystamy z produktów z całego świata, są to np. wakame, edamame, quinoa, grzyby shimeji, i tak dalej. Wszystko robimy sami, a to wymaga także najdroższej rzeczy, czyli czasu. 😉 I tak można u nas zjeść: keczup czy musztardę własnej roboty, ręcznie robioną przez nas granolę, wędliny z naszej wędzarni, kiszonki przygotowywane przez nas, i tak dalej. To wszystko powstaje na najnowszym sprzęcie, np. najlepszych na świecie piecach konwekcyjno-parowym.
Nad wszystkim czuwa sztab fachowców. Mamy jednego z najlepszych szefów kuchni w regionie Tomasza Wencka, a także 2 dietetyków i 2 specjalistów ds. żywienia. Naszym standardem jest wysoka jakość obsługi Klienta, bo my znamy każdą osobę, która u nas je i każda może liczyć na naszą pomoc. Proszę też spojrzeć, ile dajemy wartości. Z nami się nie gotuje, nie robi zakupów spożywczych, nie myje naczyń – to często oszczędność czasu rzędu nawet 2-3 godzin dziennie.
I to wszystko za aż 11 zł w skali jednego posiłku, czy za tylko 11 zł? 😉